top of page

Womb healing

Onze baarmoeder is niet alleen de plek waar we kinderen dragen, het is de plek waar we trauma uit onze vrouwenlijn, het collectief en ons eigen leven opslaan. Dit kan zorgen voor energetische blokkades in het ervaren van geluk, veiligheid, overvloed, creatie kracht en ook vruchtbaarheid.

 

Jouw baarmoeder is ontzettend wijs, en heeft jou vaak van alles te vertellen. In deze sessies geven we daar ruimte aan, waarop vaak een (emotionele) release volgt. En daarna: diepe ontspanning, en gevoel lichter/iets kwijt te zijn. 

IMG_5552-bewerkt.jpg

Mijn sessies zijn een combinatie van Reiki (1e & 2e graad), aurahealing, BRTT® (Body Remembers Trauma Therapy, TRB® (Trauma Release Breathwork) en mijn intuïtie. 

Voor jou als je:
 

  • Graag wilt verbinden met jouw baarmoeder

  • Spanning ervaart in jouw baarmoeder en bekkengebied

  • Je het gevoel hebt emotionele ballast vast te houden

  • Je de natuurlijke balans in jouw (energetische) baarmoeder wilt herstellen

  • Je wilt zakken in de zachte én krachtige essentie van jouw vrouw-zijn.

  • Je (trans generationeel) trauma in je baarmoeder hebt opgeslagen en er klaar voor bent om dit op emotioneel, energetisch en fysiek vlak los te laten, en daarmee ruimte te maken (voor nieuw leven).


Investering: €75,-

Te combineren met de Rite of the Womb €144,- voor een privé sessie van 2 uur

* Prijzen zijn ex. 21% BTW

Review

Lieve lieve Merel,

Vorige week maandag een heb ik een healing mogen ontvangen. Ik had geen idee wat ik kon verwachten, ik voelde alleen: ik wil mezelf een sessie bij jou gunnen.

Het werd een super bijzondere ochtend. Eentje die letterlijk veel in beweging heeft gezet: mijn menstruatie kwam na 2 maanden weer op gang.

Ik voelde me heel erg veilig, ontvangen en gezien.

Het was alsof ik in een zacht bad en door jouw liefdevolle aanwezigheid, alle stukjes kon voelen.

All I need,

Thanks lief, voor herhaling vatbaar! ❤️

bottom of page