top of page

Rite of the Womb

“De baarmoeder is geen plaats om angst en pijn in op te slaan, de baarmoeder is een plek om nieuw leven te creëren en baren.”

Dat is de intentie tijdens de Rite of the Womb, een inwijding en energie transmissie van de baarmoeder. Deze rite, afkomstig uit de Amazone, herstelt de natuurlijke balans van jouw plek van creatie. Iedere vrouw die de rite heeft ontvangen, mag haar ook weer doorgeven.

Onze baarmoeder is niet alleen de plek waar we kinderen dragen, het is de plek waar we trauma uit onze vrouwenlijn, het collectief en ons eigen leven opslaan. Dit kan zorgen voor energetische blokkades in het ervaren van geluk, veiligheid, overvloed, creatie kracht en ook vruchtbaarheid.

Ik geef je deze rite met veel warmte en in liefdevolle veiligheid door. Dit kan in een privés sessie, maar bij genoeg aanmeldingen vorm ik een cirkel vrouwen om

de rite gezamenlijk te ontvangen. 

Voor jou als je:
 

  • Graag wilt verbinden met jouw baarmoeder

  • Iets los te laten hebt uit jouw baarmoeder en bekkengebied

  • Iets (iemand) uit wilt nodigen in jouw baarmoeder

  • Je gevoel van zelfvertrouwen en eigenwaarde weer wilt laten stromen

  • Je de natuurlijke balans in jouw (energetische) baarmoeder wilt herstellen

  • Je wilt zakken in de zachte én krachtige essentie van jouw vrouw-zijn. 

WhatsApp Image 2024-07-04 at 17.07.54.jpeg

Investering: €75,- (ex. BTW)

Te combineren met een womb healing

€144 ,- voor een privé sessie van 2 uur

*Prijzen zijn exclusief 21% BTW

Mijn ervaring

Ik mocht deze bijzondere rite zelf tot nu toe 3 keer ontvangen.

Na binnenkomst bij de eerste keer keek ik recht in de ogen van de womb sjamaan, de vrouw die meer dan 2 jaar later als doula bij de geboorte van mijn dochter aanwezig zou zijn. Ik wist meteen dat ik op de juiste plek was. Ik had me aangemeld, na 4 maanden geen cyclus te hebben gehad. Eigenlijk zonder dat ik echt wist wat ik zou ervaren en waarom ik daar was, op de avond dat ik 32 werd.

 

Het werd een bijzondere avond met o.a. zang, meditatie, een brief aan mijn baarmoeder en aardig wat kramp in mijn onderbuik. Na afloop legde ze haar hand op mijn onderrug en zei “morgen wordt je ongesteld”.

En ze had gelijk. Op dat moment wist ik dat ik, ondanks dat ik i.v.m. PCOS in een ziekenhuistraject was beland, ook een ander pad zou bewandelen tijdens de reis naar het moederschap.”

bottom of page