top of page
2.png

Rise From The Fire journey

Ga mee op de Rise From The Fire journey: een reis van vier maanden waarin je jezelf losmaakt van oude patronen en stap voor stap de weg (terug)vindt naar jezelf. Om te kunnen leven naar je kunnen, en jouw eigen kracht en grootsheid te voelen. Ik mocht deze prachtige reis zelf maken, en nu mag ik jou begeleiden op jouw reis.

Wat de Rise From The Fire journey mij heeft gebracht

Afgelopen najaar (2023) mocht ik deelnemen aan deze journey bij Mirre Joanne. Alle thema's die ik tijdens mijn reis naar het moederschap tegen was gekomen kwam ik nu opnieuw tegen, maar dan als moeder. Dit heeft me nóg dichter bij mijn kern gebracht en nog dieper durven laten zakken in (contact met) mezelf. Een verschuiving van hoofd naar m'n hart en lijf.

Halverwege mijn journey visualiseerde ik hoe ik zelf deze reis zou kunnen faciliteren. Nu neem ik na 6 cirkels het stokje van Mirre over en verwelkom ik je graag in cirkel 7. Ik loop met liefde een stukje mee op jouw pad, tijdens deze innerlijke reis naar jouw ware kern, vuur, heling en kracht.

Sta op uit het vuur

Het is tijd om jezelf los te maken van de ketenen uit de oudheid en op te staan uit het vuur. Het is tijd om stap voor stap de weg te vinden naar jezelf, te leven naar je kunnen en je eigen kracht en grootsheid te voelen. Laten we met terugwerkende kracht onze vrouwelijke bloedlijn helen. Laten we onze voormoeders eren door onze ruimte te nemen om de meest pure vorm van onszelf te ontmoeten.

Op reis om te leven vanuit je vrouwelijke kracht

Het is zo prachtig om te leven vanuit je vrouwelijke kracht, en toch klinkt het soms zo abstract. Wat is nu eigenlijk je diepste hartsverlangen en wat houdt je tegen om dit te volgen? Ontdek wat jou van nature gemakkelijk afgaat en wat jouw talenten zijn. Laat de energie moeiteloos door je heen stromen, zodat je in een staat van flow en overgave kunt leven. Herinner jezelf aan wie je werkelijk bent.

Compilatie van de Rise From The Fire Journey

Gedurende vier maanden gaan we met elkaar op reis. Met onder andere schaduwwerk, moederlijn en innerlijk kind werk nemen we de tijd om oude wonden te helen. Dit alles in een liefdevolle verbinding met elkaar.

 

In deze periode zet je de eerste stappen op het pad naar je ware zelf. Leer luisteren naar je intuïtie en ervaar de krachtige verbondenheid van samenkomen in een vrouwencirkel.

 

Sisterhood

Tijdens deze reis zul je al snel een sterke verbondenheid voelen met de andere vrouwen, als echte sisters. Je ontmoet vrouwen die net als jij het pad bewandelen naar hun diepste hartsverlangen. We dragen elkaar wanneer het nodig is en worden zelf gedragen als we steun kunnen gebruiken. Het is deze diepe connectie met andere vrouwen die ons verder helpt op onze weg naar waar we werkelijk thuis horen. Je krijgt je eigen sister cirkel, bestaande uit maximaal 9 vrouwen. Hierbinnen zijn er online bijeenkomsten en is er een WhatsAppgroep voor tussentijds contact. Daarnaast word je onderdeel van een groeiende landelijke sisterhood.


Live ceremonie dag

Halverwege de Rise From the Fire Journey komen alle sister cirkels samen voor een live ceremoniedag onder leiding van Mirre Joanne. Tijdens deze intensieve ceremoniedag begeleidt ze je door oefeningen in embodiment, verbinding, emotional release en een prachtige moederwond-ceremonie.

Data & live dagen

Zondag 8 september | Live openingsceremonie o.l.v. Merel

Welkom in de sisterhood!

Ontmoet jouw sisters met wie je deze reis gaat maken.


Online cirkels september-december 2024:

September

12 | Angst & Vertrouwen
19 | Het levenspad
26 | I am Light

Oktober

03 | Zelfvertrouwen
10 | Zelfliefde
17 | Ruimte nemen
26 | Live dag o.l.v. Mirre Joanne

November

07 | Intuītie
14 | Grenzen
21 | Schaduwwerk

December

05 | Wie ben ik? Wat kan ik?
12 | De kracht van visualisatie 
19 | Afsluitende cirkel

Eind december (n.t.b.) Live slotceremonie o.l.v. Merel

Aanmelden voor de journey kan vanaf 1 mei!


Investering:
* €600,- (tot 30 juli) - *betaling in 2 termijnen mogelijk
* €700,- (tot 20 augustus)


*Deze prijzen zijn inclusief 21% BTW.

bottom of page