top of page
Wensmoederdag Banner

WensMoederdag

Een dag voor wensmoeders, om je te laten voelen dat je niet alleen bent

Merel en Thirza

Een kinderwens is een diep verlangen waarover je in eerste instantie denkt: dat komt wel goed! Je begint vol vertrouwen met je partner aan deze reis. Maar dan gaan langzaam die eerste maanden voorbij en is er elke keer die teleurstelling als je ongesteld wordt. Waarom lukt het nou niet?

 

Het voelt alsof je lichaam je in de steek laat en je voelt verdriet omdat jouw wens maar niet vervuld wordt. Ondertussen wordt om jou heen de een na de ander zwanger, waardoor jij je nog ongelukkiger gaat voelen. Dan maar naar het ziekenhuis: dat had je nooit verwacht, maar daar kunnen ze jullie vast verder helpen.

 

Een traject van het slikken van pillen of prikken in je buik volgt, je start vol goede moed. En dan is het moment eindelijk daar: de eerste inseminatie of terugplaatsing. Je kunt niet wachten op het moment dat je mag gaan testen. Maar ook dan, wéér een negatieve test. De moed zakt je in je schoenen. De mensen om je heen proberen je wel te steunen, maar begrijpen het ook niet helemaal.

Ook als je niet in een ziekenhuistraject zit, maar je nog geen (levend) kindje hebt mogen verwelkomen, kun je je erg eenzaam voelen en dat gevoel is al helemaal sterk als het in mei Moederdag is, een dag die jij zó graag mee zou willen vieren.

 

Lieve wensmoeder, je bent niet alleen. Wij, Thirza en Merel, kennen dit gevoel en weten dat er meer zijn zoals wij. En daarom organiseren wij WensMoederdag. Een dag waarop ruimte is voor jouw onvervulde kinderwens en de eenzaamheid en het verdriet die daarbij komen kijken. Maar ook een dag om jou in het zonnetje te zetten, op een prachtige locatie met heerlijk eten, waarop er tijd en ruimte is voor jouw verhaal. Een dag om je moed en veerkracht te geven en te laten zien hoe sterk je bent en er ruimte is voor de moeder die jij diep van binnen al bent.

Jij prachtige, moedige vrouw, je bent zo welkom!

Regenboogje

Verbinding met gelijkgestemden: Ontmoet andere vrouwen die jou begrijpen en steunen.

Regenboogje

Persoonlijke ondersteuning:
Bouw veerkracht op en maak een reis naar binnen met prachtige workshops.

Regenboogje

Vier jouw moed:

Geniet van heerlijk eten en vier jouw innerlijke kracht als wensmoeder.

bottom of page